Često postavljana pitanja

Da li je za svakoga?
Beyond pruža magične rezultate svakome ko hoće da izbeli svoje zube, uključujući tu i obojenost prouzrokovanu dugogodišnjim pušenjem, pijenjem kafe i čaja, čak i protiv tetraciklinskih mrlja i nasledne diskoloracije.
Tretman ovom metodom se ne preporučuje trudnicama i osobama ispod 16 godina.
Koliko zubi mogu da se izbele?
Testovi su potvrdili da nakon tretmana ovim sredstvom, zubi postaju belji za 5 - 14 nijansi po VITA ključu boja! Rezultati zavise od stepena prebojenosti pre tretmana ali su u svakom slučaju zagarantovani beli i sjajni zubi.
Koliko dugo traju krajnji rezultati?
Vrednosti varijaju od osobe do osobe, u zavisnosti od navika i ishrane, ali efekti u proseku traju 2 i više godina.
Da li je bezbedno?
Da, naučni članci potvrdjuju sigurnost upotrebe hidrogen peroksida u procesu beljenja zuba. Višegodišnja praksa u stomatologiji je potvrdila da ne dolazi do promene ili oštećenja strukture - zubi prosto postaju belji i sjajniji.
Koliko dugo tretman traje?
Za samo 30 do 40 minuta prebojenost koja se formirala godinama jednostavno nestaje! Vreme koje bi utrošili na jedno šišanje, manikir ili da popijemo šolju kafe - toliko brzo i jednostavno!
Koja je razlika izmedju BEYOND i ostalih sistema na tržištu?
Kod ove tehnike nema neželjenih efekata. Rezultati su 30% bolji u odnosu na slične sisteme prisutne na tržištu.
Da li će izbeleti i postojeće fiksne nadoknade?
Generalno, nijedan sistem ne utiče na boju keramičkih nadoknada u ustima.
Da li boli?
Većina pacijenata nema osetljivost. Veoma mali procenat pacijenata može da oseti lagani bol prvih 12 sati nakon tretmana. U slučaju osetljivosti treba izbegavati hladna ili topla pića u prvih 24 sata nakon tretmana.